Skilhagen Innholdsproduksjon og design

Former innhold Gir verdi

Skilhagen er et Oslo-basert kommunikasjonsbyrå med fokus på innholdsproduksjon og design. Vi utvikler løsninger på tvers av flater og tjenester, og utfører oppdrag på vegne av redaksjonelle, kommersielle og kulturelle aktører.

Innovative fortellerteknikker fremfor fiksjon
Vi har tro på at de beste historiene kommer fra virkeligheten, og at det hos enhver oppdragsgiver finnes relevante og gode budskap som bør formidles. 

Basert på innsikt og strategi, kartlegges aktuelt innhold. Gjennom en konseptuell tilnærming utvikles kommunikasjonen.  

Unike budskap krever ulike stemmer
For å skape de unike løsningene må man først og fremst jobbe med de riktige menneskene. Ulike oppdrag krever ulike team av spesialister. Fremfor å være låst til et fagmiljø internt, henter Skilhagen relevante fagspesialister eksternt.

Små detaljer, store forskjeller
I gjennomføringen av ethvert vellykket prosjekt er fokuset på godt håndverk og visuell presisjon essensielt. En god idé er aldri bedre enn sluttresultatet.

Skilhagen AS ble etablert i 2017 av Andreas Rød Skilhagen.

Andreas Rød Skilhagen Kreativ leder

Bakgrunnen for etableringen av Skilhagen AS var et ønske fra Andreas Rød Skilhagen om å samle erfaring, kompetanse og nettverk i et eget selskap.

Før etableringen av Skilhagen, jobbet Andreas som kreativ leder for A-magasinet og Aftenposten Lørdag. Utover ansvaret for den visuelle journalistikken i feature-avdelingen, gjennomførte han også det prisvinnende redesignet av lørdagsavisen. 

Med bakgrunn fra reklame og designbransjen har han jobbet som art director for byråer som DDB og Bates, samt vært en av grunnleggerne bak det anerkjente designbyrået Node Oslo. Andreas sin innholdsbaserte tilnærming til design og kommunikasjon har sitt utspring fra oppholdet på Fabrica, Benetton Groups communication research centre, hvor han var stipendiat i 2004.